top of page

Liefde is ....
Valentijn is alom bekend als de dag van de liefde, van relaties, van elkaar in de watten te leggen. Laat het vooral een dag van liefde, zachtheid en verbondenheid zijn, in welke vorm dan ook.

 

Voor sommigen onder ons kan deze dag pijn doen, misschien door een recente relatiebreuk, door het verlies van een geliefde of door liefde te voelen die onbeantwoord blijft. Dan kan een dag als deze je het gevoel geven dat je er niet bij hoort. Maar denk dan eens aan alle waardevolle banden die er wel zijn, met je familie, vrienden, je liefste huisdier en ja ook de band met jezelf.

 

Deze dag kan je ook zien als een uitnodiging om stil te staan bij wat een gezonde en respectvolle relatie is. We zien al te vaak dat eens liefdevolle relaties, ontaarden in ongezonde situaties, soms gepaard met verbaal of fysiek geweld. Te vaak nog sluiten we hiervoor de ogen of kiezen we er voor niets te doen omdat we denken dat dit 'privé' is en we ons niet mogen moeien.


PeerdeKracht onderstreept dat respectvolle communicatie en vertrouwen onontbeerlijke fundamenten zijn van een stevige (liefdes)relatie en dat we anderen hierin mogen aanmoedigen of helpen.

 

Maar deze dag geeft je natuurijk ook de kans om vandaag iemand eens extra in de bloemetjes te zetten. Een berichtje, een kaartje, samen een leuke activiteit doen of cadeautjes uitwisselen, alles kan! Denk hierbij zeker ook even aan de Peerse handel & horeca. Onze ondernemers leggen jullie met liefde in de watten!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page